Finally. Make your palm to work _HOURS_ more. - Page 6

Closed Thread
Page 6 of 29 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 51 to 60 of 282
  1. #51
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    11

    Default re: Profeo SystemAlarm 0.6

    Originally posted by holvoetn
    Welcome to BrightHand, jpm0083

    And thank YOU for the link !!

    I must say, you surely entered the forum in the right supportive way
    EDIT: Alas ... the link does not work (not your fault, Palmgear's ...)
    See here this one works (I just downloaded it, I will now start playing with it ...)


    thanks holvoetn. good luck with your next round of battery test.

    Just so everyone know, Mobile-Stream is now on version 1.03 (same link).
    There is a little nice documentation included as well.

  2. #52
    Seņor Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Lima, Peru / Ft. Laud, FL
    Posts
    180

    Default Full Power 1.03

    I don't know if it's my system of not, but version 1.03 on a T3 doesn't change the values displayed when adjusting the threshold.

    The app has also "almost doubled" in size, which is probably due to additional "ads" which change at the top of the screen.

    I've removed .03 and reverted back to .02

    fnagle

  3. #53
    Still a moderator ...
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium (Europe)
    Posts
    24,538

    Default Re: Full Power 1.03

    Originally posted by fnagle
    I don't know if it's my system of not, but version 1.03 on a T3 doesn't change the values displayed when adjusting the threshold.

    The app has also "almost doubled" in size, which is probably due to additional "ads" which change at the top of the screen.

    I've removed .03 and reverted back to .02

    fnagle
    ???
    What do you mean ?
    The values on my display change as expected ...
    Attached Images Attached Images
    Digital since 1980, handheld since 2001
    M105 (retired but still working), T|E (sold)
    T3 + ADAPT BT GPS + Viamichelin 3.2 + Palm WiFi card
    Treo 500v with WM6.1 and Treo 680 in the drawer
    Desire S - rooted -Virtuous Quattro beta 5 - Ice Cream Sandwich
    Acer Iconia A500 Tablet - rooted - Thor A500 ROM v14.2 - Honeycomb 3.2.1


    Having a rather busy schedule at work, so I am not around that much lately.

  4. #54
    Seņor Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Lima, Peru / Ft. Laud, FL
    Posts
    180

    Default .02 works

    .03 numbers do not change.

    deleted .02 installed .03, went back to .02



    fnagle

  5. #55
    Still a moderator ...
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium (Europe)
    Posts
    24,538

    Default Re: .02 works

    Originally posted by fnagle
    .03 numbers do not change.

    deleted .02 installed .03, went back to .02



    fnagle
    I see ... but my screenshot was made with 1.03 ...
    Digital since 1980, handheld since 2001
    M105 (retired but still working), T|E (sold)
    T3 + ADAPT BT GPS + Viamichelin 3.2 + Palm WiFi card
    Treo 500v with WM6.1 and Treo 680 in the drawer
    Desire S - rooted -Virtuous Quattro beta 5 - Ice Cream Sandwich
    Acer Iconia A500 Tablet - rooted - Thor A500 ROM v14.2 - Honeycomb 3.2.1


    Having a rather busy schedule at work, so I am not around that much lately.

  6. #56
    Seņor Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Lima, Peru / Ft. Laud, FL
    Posts
    180

    Default

    Not to belabor the fact... but

    I've deleted .02, soft reset, re-installed .03, soft reset - same results - cannot change the value. The scroll arrow indicates that it has received input (gets highlighted) but the numbers just don't change.

    Deleted .03, soft reset, installed .02, soft reset, everything works well. Values change when the scroll arrows are pressed.

    I'm only reporting what's been happening on "my" T3.

    Should also mention that I've tried it both "in" the charging cradle and "out" of the cradle, thinking when it was charging there may be a problem. There was no difference with either "configuration".

    fnagle

  7. #57
    Mobile Deity
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    1,291

    Default

    I just deleted version 1.01 and installed version 1.03 and it works fine on my T3.

    The numbers change as expected and change by "1" number when the arrow is tapped. I think it did every other number on the other version.
    Dean
    __________________
    Tungsten T3.5, LifeDrive & Moto V3 RAZR
    T|1, VIIx, IIIxe, Pro
    Moto V600
    SE T68i

    My Bluetooth Setup Page

  8. #58
    Unter-Geek
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Austin Texas
    Posts
    311

    Question

    At the site where you download Full Power, it says:

    "To set a low threshold, launch the program and tweak the "Shutdown Voltage" value. To quit the "long battery" mode just soft reset the device. "

    What does "to quit the long battery mode" mean?

  9. #59
    Bass Luthier
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    303

    Default

    Quiting long battery mode, is just like turning off the program.

    To turn off, and recalibrate the battery VU, just soft reset.


    Igor
    Igor Porto
    Bass Luthier
    www.igorporto.com

    Palm T|X + SD 2GB + UWK + Sony MDR-EX51LP + Nokia 6600 + Canon 20D + CF 2GB + Macintosh + Casio Pathfinder 80T7V...

  10. #60
    Mobile Deity
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    1,680

    Default

    I am seeing the same behavior as fnagle. Set voltage back to 3.75. Exited program. DId soft reset. Deleted 1.02. Installed 1.03. When tapping arrows, numbers do not change. Did soft reset. Tried again with no luck.

    Does someone have a version of 1.02 that they could send me? If so, drop me a PM.
    Save a life, Donate Blood!!!
    Visit here to see how:
    America's Blood Centers
    American Red Cross

    A great place to stay in the Smoky Mountains: www.magnificent7cabin.com

 

 

Similar Threads

  1. Finally connected to Work LAN from Palm TX.
    By TarekAHF in forum Palm TX
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2006, 12:04 AM
  2. How can I make this work?
    By racewater in forum Palm General
    Replies: 10
    Last Post: 12-23-2005, 12:40 PM
  3. can't reinstall palm desktop or make hotsync work
    By mhguda in forum General Palm OS
    Replies: 16
    Last Post: 08-03-2004, 12:19 AM
  4. When will Palm make their Mac software work?
    By macguiguru in forum Palm General
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2003, 09:08 AM
  5. Can't make palm work
    By WattdoUno in forum m100 series
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2001, 04:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 04:34 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1