Blazer Web Browser

Closed Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Minneapolis
    Posts
    2

    Default Blazer Web Browser


    I have the Palm E2 and I get the following error when trying to access the Blazer browser.

    systemmgr.c,line:6714

  2. #2
    I can't remember
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    UK
    Posts
    11,765

    Default Re: Blazer Web Browser

    Welcome to Brighthand, heintzt. A knowledgeable person should be along shortly.
    Brain -> Casio -> Sharp -> Filofax -> Palm Pilot -> Palm Professional -> Palm IIIc -> iPAQ 4660 (oops) -> TT3 + T610 + NavMan -> TT5 + SE K700i + NavMan -> TT5 + 2Gb SD card + SE K810i + universal PDA thumb board + external mike + TomTom ONE + BlackBerry 8800

    Winner of the Brighthand Palm 5th Anniversary Contest
    NOT

  3. #3
    Still a moderator ...
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium (Europe)
    Posts
    24,538

    Default Re: Blazer Web Browser

    Hello heintzt, Welcome to BrightHand

    Did you already try a soft reset prior to launching Blazer ? It is known to be a real burden on the DBCache so that one needs to be free enough ...
    A soft reset completely clears the cache.

    EDIT: after some additional searching on the web, that is the most encountered suggestion I could find. To be honest the only suggestion as well (several hits, though ...)
    Digital since 1980, handheld since 2001
    M105 (retired but still working), T|E (sold)
    T3 + ADAPT BT GPS + Viamichelin 3.2 + Palm WiFi card
    Treo 500v with WM6.1 and Treo 680 in the drawer
    Desire S - rooted -Virtuous Quattro beta 5 - Ice Cream Sandwich
    Acer Iconia A500 Tablet - rooted - Thor A500 ROM v14.2 - Honeycomb 3.2.1


    Having a rather busy schedule at work, so I am not around that much lately.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Minneapolis
    Posts
    2

    Default Re: Blazer Web Browser

    This is the full Fatal alert

    SystemMgr.C,Line:6714,
    SysLinkerStub():Failed to
    load in shared library.

    and the previous suggestion.

    I have got this alert before.Some how it stopped and worked fine. I had to scrub my harddrive on my laptop so after I added everything back I tried using the browser on my e2 and it has not worked

  5. #5
    Still a moderator ...
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium (Europe)
    Posts
    24,538

    Default Re: Blazer Web Browser

    Yes, that's indeed the one I saw as well ... Soft reset seems to be the only suggestion, it is not even claimed to be working all the time ...
    Digital since 1980, handheld since 2001
    M105 (retired but still working), T|E (sold)
    T3 + ADAPT BT GPS + Viamichelin 3.2 + Palm WiFi card
    Treo 500v with WM6.1 and Treo 680 in the drawer
    Desire S - rooted -Virtuous Quattro beta 5 - Ice Cream Sandwich
    Acer Iconia A500 Tablet - rooted - Thor A500 ROM v14.2 - Honeycomb 3.2.1


    Having a rather busy schedule at work, so I am not around that much lately.

  6. #6
    PalmOne T|E2 Fanatic
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    185

    Default Re: Blazer Web Browser

    I have the same problem, but it's more frequent when I tap some link on versamail to open the web browser…

    After the soft reset, it seems ok… Until the next time!

    One little trick: when I need to use Blazer, I wait 5 seconds with all applications closed and then I launch it. Seems to work, have no fatal errors… When I’m in hurry, it always crash

    Desktop: Intel Core 2 Duo E6300 | Asus P5LD2 SE | 1GB DDR2 667MHz Kingston | Asus EN6600GT
    Laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2000 | PentiumM 1.6GHz | powered by Ubuntu 6.10
    PDA: Acer n50 | Intel PXA272 312MHz | 65MB RAM | powered by Windows Mobile 2003 SE
    Blog: Mobility experiences with Palm Handheld
    Madeira’s Amateur Astronomy Association Board Member



  7. #7
    Z master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    337

    Default Re: Blazer Web Browser

    i got use to got the same problem with my z72. i uses webpro and each time i launch it i get the message
    SystemMgr.C,Line:6714,
    SysLinkerStub():Failed to
    load in shared library.
    i hard reset restored all my data and webpro worked flawlessly till now. (about 4months).
    if i were you try to hard reset and mabe blazer ould work fine again. anyone know how to get blazer on z72 working?
    Hi-TECH STuDENt

    MY PDA
    zire 31 > tungsten E > zire 72s > HP iPAQ RX 4540
    palm wireless keyboard> TDK TREMOR SPEAKERS=best things for palm + PPC

    MY GADGET
    PSP, iRIVER T30, SE Z550i and other stuff...
    if you have a question ask mE!
    please visit my blog for great tips and advice
    http://z-master.blogspot.com

  8. #8
    Still a moderator ...
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium (Europe)
    Posts
    24,538

    Default Re: Blazer Web Browser

    Quote Originally Posted by khmer_rulz
    anyone know how to get blazer on z72 working?
    If you can not buy it, the only possible way is to beam it over from another device that you also own and that has it. Otherwise you are crossing a legal line ...
    Digital since 1980, handheld since 2001
    M105 (retired but still working), T|E (sold)
    T3 + ADAPT BT GPS + Viamichelin 3.2 + Palm WiFi card
    Treo 500v with WM6.1 and Treo 680 in the drawer
    Desire S - rooted -Virtuous Quattro beta 5 - Ice Cream Sandwich
    Acer Iconia A500 Tablet - rooted - Thor A500 ROM v14.2 - Honeycomb 3.2.1


    Having a rather busy schedule at work, so I am not around that much lately.

  9. #9
    Z master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    337

    Default Re: Blazer Web Browser

    jez...dont want police comming over my house.
    <khmer_rulz moves to go any close all of his blinds in his house, and having a sinister laugh.
    Hi-TECH STuDENt

    MY PDA
    zire 31 > tungsten E > zire 72s > HP iPAQ RX 4540
    palm wireless keyboard> TDK TREMOR SPEAKERS=best things for palm + PPC

    MY GADGET
    PSP, iRIVER T30, SE Z550i and other stuff...
    if you have a question ask mE!
    please visit my blog for great tips and advice
    http://z-master.blogspot.com

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    747

    Default Re: Blazer Web Browser

    no, that creepy talk is getting on the new users too? <bes rolls eyes>

 

 

Similar Threads

  1. Web browser / blazer crash
    By nhingorany in forum Tungsten E series
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2006, 05:23 PM
  2. Any other web browser than Blazer?
    By PeNsTeR in forum LifeDrive
    Replies: 9
    Last Post: 07-26-2005, 02:36 PM
  3. Blazer web browser on T|3
    By Yecoyote in forum Tungsten T series
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2004, 06:00 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 01-22-2004, 05:15 PM
  5. Is Blazer the best web browser
    By johnparjr in forum m500 series
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2002, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 01:04 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1