Help WMP causes Qmenu to fail in and after use!

Closed Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Unregistered
    Guest

    Question

    Whenever I use WMP my Qmenu stops working and will not work even after i exit, i have to soft-reset to get it to work again. Anyone had this problem before or now a solution? Thank you for your help!

    P.S. Has anyone noticed how close-knit the pocket pc and palm communities are? (Please no flames, be mature enough to post a intelligent opinion) this goes for the communtiy at ticalc.org too where i work. it's very comforting

  2. #2
    Don't squeeze the XV6700!
    Join Date
    May 2001
    Location
    A convenience store somewhere on the west coast.
    Posts
    586

    Default

    Do you have you QMenu set to perform a specific function in WMP? If so, it could be causing a conflict -- WMP's button assignments will override the system settings, even if WMP is not the active program.

 

 

Similar Threads

  1. Desperately searching for QMenu files
    By RickP in AZ in forum iPAQ h3600-h3900 series
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2002, 03:23 PM
  2. How many people still using the QMenu?
    By TBoneWalker in forum iPAQ h3600-h3900 series
    Replies: 17
    Last Post: 08-21-2001, 01:48 PM
  3. Qmenu fails in and after WMP use
    By Unregistered in forum iPAQ h3600-h3900 series
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2001, 09:48 PM
  4. Qmenu fails in and after Media Player
    By Unregistered in forum iPAQ h3600-h3900 series
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2001, 08:57 PM
  5. Qmenu keeps dissapearing
    By kramh in forum iPAQ h3600-h3900 series
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2001, 01:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 08:25 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1